Въпреки капризите на пролетта по морето вече тече подготовката на плажовете за

...
Въпреки капризите на пролетта по морето вече тече подготовката на плажовете за
Коментари Харесай

Концесионер предупреди за промяна в цената на шезлонгите

Въпреки капризите на пролетта по морето вече тече подготовката на плажовете за летния сезон. Как протича тя и какви ще бъдат цените на шезлонгите и чадърите на морето тази година?

" На множеството плажове по нашето Черноморие имаше забележими и съществени щети – тук-там пясъкът беше разкрит до почва или до скали. През есенния сезон депонирахме пясък, който в този момент разстиламе назад на плажа “, изяснява концесионерът на плаж " Крайморие “ Николай Димитров.

Той разяснява също по този начин, че броя на спасителите е последна незадоволителна.

" Това е сезонна работа. Голяма част от спасителите, които получават документа за упражняването на такава активност, излизат в чужбина или се преквалифицират, с цел да имат работа целогодишно “, разяснява още концесионерът пред bTV.

Николай Димитров напомни, че концесията е повишена със 17,8% в съпоставяне с предходното лято

" Независимо от това дали сезонът ще е мощен, или не, аз би трябвало да назнача 11 души на този плаж, да им заплащам заплати и осигуровки. Вероятно ще завишим цените с 10-20% - там, където това е допустимо. Това обаче няма да важи за старите контракти, в които е записан таван от 6-7 лв.. Така че там няма по какъв начин да бъдат нараснали цените “, сподели още той.

Концесионерът добави, че на неговия плаж ще завиши с 10% цената на шезлонга, като ще остави остарялата цена за едни чадър. Той се опита да успокои хората, че цените няма да бъдат качени до тавана, написан в новите контракти.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР